Kebabbrød

Aramso kebabbrød kommer opprinnelig fra det tradisjonsrike arabiske kjøkkenet.
Vi baker etter gammel oppskrift, av det fineste hvetemel, uten tilsetninger av fett eller konserveringsmidler.
Stekingen går raskt under veldig høy temperatur. Ut av herteovnen kommer et rundt, oppblåst brød som
synker til et tynt, luftig og mykt brød etter avkjøling. Aramso kebabbrød har et hulrom som dannes under
bakeprosessen og blir en delikatesse med alle Aramso kebab-variantene. Brødet har tradisjon som
brytebrød til forskjellige sauser, gryteretter og supper. Det er også velegnet som pizzabunn eller fylt
med ost, salat, syltetøy eller frukt. Velbekomme!

INGREDIENSER.
Mel, vann, sukker, salt og gjær

OPPEVARING:
Frysevare – se best før dato
-18°C eller kaldere.
Romtemperatur – 1 døgn etter tining

OPPTINING:
Romtemperatur - i posen

NETTOVEKT: Ca 330g

NÆRINGSDEKLARASJON pr 100g:
Energi 1037 kj/244 kcal
Protein 8,16 g
Karbohydrat 49,89 g
Fett 1,35 g

TILBEREDNING:

   

Kebab med Aramso kebabbrød
1) Legg brødet ut på en tallerken.
2) Fyll det lagvis med Aramso kebabkjøtt, salat, tomat, løk og mais.
3) Topp det hele med Aramso kebabdressing.

Pizza med Aramso kebabbrød
1) Legg brødet ut på et stekebrett og spray det med litt vann.
2) Smør ut pizzasaus eller tomatpure.
3) Legg på det du ønsker av Aramso kebabkjøtt, strimlet biff, kyllingkjøtt eller pepperoni.
4) Topp det hele med ost, tomatskiver og paprika.
5) Stekes i ovnen på ca 250°C i 5 minutter.

Smørbrødlefse
med Aramso kebabbrød
1) Smør pepperost eller smørost på brødet og legg på frisk, grønn salat.
2) Topp salaten med strimlet kjøtt, tomat og grovhakket rødløk.
3) Drypp over Aramso kebabdressing.
4) Rull sammen og del opp i passende serveringsstykker.